educar.jpg

LES ACTIVITATS PROPOSADES ALS NENS I NENES D'EDUCACIÓ INFANTIL FACILITEN L'EXPERIMENTACIÓ, MANIPULACIÓ DE MATERIAL I EINES DIVERSES, FOMENTANT QUE ELS NENS I NENES PARTICIPIN D'UNA MANERA MÉS ACTIVA, LLIURE, CONSTRUCTIVA I CREATIVA DEL SEU APRENENTATGE ESCOLAR I EL SEU CREIXEMENT COM A PERSONES.A L'AULA ES SEGUEIXEN METODOLOGIES DIFERENTS QUE PERMETEN CONÈIXER ELS ALUMNES I FOMENTAR TOTA MENA D'APRENENTATGES:
- TREBALL PER RACONS: ORGANITZEM ELS ESPAIS DE MANERA QUE ES POT TREBALLAR AMB PETITS GRUPS DE NENS I NENES PER A PRESENTAR NOUS CONCEPTES, MATERIALS... PERMET UN TREBALL MÉS INDIVIDUALITZAT PER PART DELS NENS I NENES.
- TREBALL PER PROJECTES: CADA ANY ES TRIA UN TEMA GENERAL (LA GRANJA, EL MAR, INSTRUMENTS MUSICALS, ELS ARBRES ...) I AMB L'AJUDA DE LES FAMÍLIES , ELS NENS I NENES FACILITEN INFORMACIÓ SOBRE ELS CONTINGUTS QUE ES TREBALLEN. ES PARTEIX DEL QUÈ SABEM? I EL QUÈ VOLEM SABER? SÓN ELS PROPIS NENS I NENES ELS QUE CONSTRUEIXEN ELS SEUS CONEIXEMENTS.
- AMBIENTS D'APRENENTATGE: ÉS UNA MANERA DIFERENT D'ORGANITZAR ELS NENS I NENES, ELS ESPAIS I ELS MATERIALS PER TAL DE PROPICIAR I CONSTRUIR UN LLOC D'APRENENTATGE QUE SORGEIXI ESPONTÀNIAMENT. EL NEN ÉS EL PROTAGONISTA I CONSTRUCTOR DEL SEU PROPI APRENENTATGE. EL PAPER DE LA MESTRA ÉS SECUNDARI I ES QUI ORGANITZA I AFAVOREIX AQUEST APRENENTATGE. HI HA DIFERENTS ESPAIS ORGANITZATS: JOC SIMBÒLIC, PSICOMOTRICITAT, ART, CONSTRUCCIONS, CIÈNCIES, LLUM, MATEMÀTIQUES I TITELLES I CONTES.

SEGUR QUE AMB TOTES AQUESTES ACTIVITATS GAUDIREM UN MUNT!
ESPEREM QUE US AGRADI D'ALLÒ MÉS TOT EL QUE ANIREM PENJANT DURANT EL CURS!
MOLTES GRÀCIES!

LES MESTRES D'EDUCACIÓ INFANTIL