ANDY WARHOL
En aquests tercer trimestre ens hem decidit per Andy Warhol, un dels màxims exponents del moviment “Pop-Art”.

Hem escollit aquest artista perquè les seves obres estan plenes de color, els seus quadres són originals i tenen un llenguatge que ens resulta conegut(utilitza imatges de la nostra realitat immediata), molts dels seus dibuixos van dirigits tant al públic infantil com adult, les seves obres mostren actors coneguts i perquè el seu estil és molt diferent al d’altres autors.

Primer vam estar investigant, buscant informació sobre la seva vida, qui era, on vivia, què feia, quines obres va fer…La setmana següent ens vam posar mans a l’obra per començar a treballar. El treball es va centrar en l’obra “Flors ”, que forma part d’una sèrie de flors de diferents colors.
Després d’estar observant i parlant sobre el quadre, a cada nen/a se li va donar un full on havia de dibuixar i pintar amb ceres toves les seves pròpies flors inspirant-se amb les del quadre que prèviament havíem estat comentant. A continuació amb rodets van emplenar tot el fons amb témpera verda.A la següent sessió es va mostrar unes imatges de la sèrie de retrats "Marilyn" on Warhol la va "maquillar" amb diferents colors. A partir d’una fotocòpia de les cares dels nens i nenes ampliades, tothom es va pintar la cara utilitzant diferents colors de guixos.Finalment a la darrera sessió dedicada a Andy Warhol, vam treballar el quadre “Mickey mouse”. A cada nen/a se li va donar un full on hi havia la imatge d’en Mickey repetida sis cops. Amb aquarel.les van haver de pintar cada dibuix d’un color diferent